Slide
Slide

Тихомир Михайлов спечели три призови места от национално състезание за бармани. Ще отваря школа за бармани в Малта.

Пловдив. Добричлията Тихомир Михайлов, известен у нас като един от най-добрите бармани не само в България, но и в света, е №1 в националния в България по наливане на бира. Той спечели мини националния шампионат по наливане на бира „Каменица Beer Art“, което бе част от 29-тото национално състезание за бармани, организирано от Българската асоциация на барманите в Пловдив. Михайлов се включи в още две изключително интересни и оспорвани състезания. Той завърши на престижните втори места  в „Spetema National Barista шампионат“, завършил след Виктор Върбанов, и в Класика (класическо подготвяне на коктейли), където пък бе изпреварен само от Васил Колев от Варна.

Добричлията винаги е бил изключително атрактивен в приготвянето на коктейлите

Събитието завърши със зрелищно Flair Show от Тихомир Михайлов, който 9 години е Flair шампион на България, 2 години е шампион на Малта (1 класика и 1 flair).

Припомняме Ви, че през 2013 година бе четвърти в света, а година по-късно стана №3 на световното първенство за бармани.
В момента той живее и работи в Малта, където се занимава с дистрибуция, мениджър е и на коктейлен бар. В близко бъдеще ще отвари школа за бармани на красивия остров, сподели специално за информационна агенция BGtourism.BG Тихомир Михайлов.

Сподели публикацията