Slide
Slide

Много очакваният нов плувен комплекс „Бънор Реджис“ на Бътлин бързо се превръща в реалност.

Ваканционният курорт в Западен Съсекс е инвестирал 40 милиона британски лири в новия басейн. Басейнът ще бъде оборудван с басейни с вълни, специална зона за малки деца и селекция от морски панаири, които бихте очаквали от британски морски курорт.
Новата атракция ще бъде открита за първи път на 6 април.
Ретро водната пързалка е първата по рода си в света. На височина от 7,4 м (почти 25 фута), тя ще е почти висока колкото два двуетажни автобуса, подредени един върху друг. Подобно на традиционната атракция по време на панаирите, около централната кула ще има яркочервена водна пързалка. Но вместо да сте седнали на помощна подложка, за да се спуснете, тя ще има постоянен поток от вода, за да ви тласне от начало до край.
Той ще се присъедини към редица други водни атракции в новия басейн на Бътлин, включително бързеите Seaside Garden и Stick of Rock. А за по-малките деца има и по-тихо място, където те могат да се насладят на водата. Новият басейн на Бътлин ще бъде огромна нова атракция за ваканционния курорт. Той може да приюти 950 гости едновременно и е масивен с неговите 63 000 кв.м. площ. Ще има огромни съблекални, които могат да поберът багажа на цялото семейство и по-просторни шкафчета, както и подово отопление.

Новата пързалка е базирана на този ретро модел от панаирите

Източник: The Sun 

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията