Slide
Slide

Знаете къде искате да отидете, но къде трябва да отседнете? Ето няколко предложения в Пафос, Кипър.

Последно реновиран, 4* Ascal Coral Beach в Coral Bay, е разположен сред озеленени градини. Той разполага с открит и закрит басейн, слънчева тераса, тенис корт и фитнес център, два ресторанта и два бара. B&B седем нощувки е от 275 паунда, включително полети от Ливърпул през май 2019 година.
Апартхотел Avanti Village се намира на 250 метра от плажа, но има и сладководен басейн, мързелива река, водопад и детски басейн. Гответе в апартамента си или се насладете на ресторанта и бара край басейна. Само седем нощувки са от 315 паунда на базата на четири споделяне и включват полетите на Гетуик на 16 април.
Хотел 3* Veronica се намира в близост до красивото пристанище и в близост до центъра на курорта. Хотелът в традиционен стил разполага с приятен басейн с мокър бар, ресторант и зала за игри. Стилните стаи разполагат с балкон. Полупансионът от седем нощувки е от 221 паунда с полети от цяла Великобритания.
THE 5* Tui Sensimar Pioneer Beach Hotel е само на десет минути пеша от магазините и баровете на Пафос. Шезлонги и чадъри обграждат основния басейн, облицован с палми. Има СПА и фитнес център, както и три а-ла-карт закусвални. Полупансионът от седем нощувки е от 474 паунда, включително полети от Гетуик на 8 март и трансфери.
Готиният и съвременен 5* Amavi Paphos Resort е точно на брега на морето, с прекрасна гледка към замъка и пристанището. Разполага с два открити басейна, луксозен спа център, бюфет, три а-ла-карт ресторанта и три бара. Полупансионът от седем нощувки е от 939 паунда, включително полети от Бирмингам на 1 април.

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията