Slide
Slide

София. 12 дни остават до посрещането на Нова година. Едно от най-впечатляващите места в света, където пищно празнуват е Дубай. Там традиционните фойерверки са заменени с лазерен спектакъл върху фасадите на Бурдж Халифа – най-високата кула в света (828 метра). Новогодишните илюминации в небето над Дубай официално са вписани в Книгата на рекордите на Гинес. Създателите на светлинното шоу в столицата на Обединените арабски емирства включваха през последните години близо половин милион различни фойерверки, които в продължение на няколко минути оставят всички гости вперили поглед към небето.

Залповете се дават от стотици различни точки, разположени на бреговата ивица около Дубай и изкуствените острови Palm Jumeirah и The World Islands.


В навечерието на Коледа екипът на BGtourism.BG провери кои са най-атрактивните оферти за Нова година за една от най-търсените екзотични дестинации Дубай. Масово пакетите се продават около 800-900 евро.

Оказа се, че има last minute предложение, което е свалило офертата на човек до … 740 евро, като тази цена е за 7 дни в Дубай и включва всичко – настаняване, самолетни билети, трансфери и всички такси. Предложението е на Charlino Travel и има само 8 свободни места.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията