Slide
Slide

7 хотела в България вече предлагат отстъпки по програмата на Българския съюз по балнеология и спа туризъм „Карта за здравна превенция“

София. 300 карти вече са заявени и предоставени на български компании, които са ги раздали на своите служители, научи информационна агенция BGtourism.BG от Българския съюз по балнеология и спа туризъм. Картите са по програмата за социална корпоративна отговорност „КАРТА ЗА ЗДРАВНА ПРЕВЕНЦИЯ“, която стартира през април със седем хотела в портфолиото си, които предоставят отстъпки от настаняване и здравни програми за служители на големи и средни предприятия. Кюстендил, Сандански, Хисар, Велинград, Белчин Бани, Поморие и Златни пясъци са дестинациите, в които в 4 и 5-звездни хотели могат да бъдат резервирани почивки и здравни програми на преференциални цени.

Програмата цели да стимулира представителите на бизнеса в България да инвестират в здравната превенция на служителите си, което ще доведе до увеличаване на работоспособността и едновременно с това провеждане на  социално отговорна политика, както и популяризиране на предлаганите от членове на Сдружението разнообразни процедури, програми и ритуали, включващи използването на вода – минерална, изворна и друга разрешена от закона, и/или лечебна кал и/или морска вода и/или други естествени природни фактори, чрез прилагане на класически и нетрадиционни методи на въздействие, целящи антистрес, релакс и психо-физическо възстановяване, както и насочени към красотата на човешкото тяло.

Здравните програми, които хотелите предлагат са изключително разнообразни – насочени към заболявания на опорно-двигателния апарат, калолечение, борба с наднорменото тегло, детокс програми, колонтерапии, козметични процедури и др.

Всички хотели, участващи в програмата са сертифицирани по Наредба 2 на Министерство на туризма и Министерство на здравеопазването със сертификати за СПА или Медикъл/СПА хотели, споделят за BGtourism.BG от БУБСПА.

Картата за здравна превенция се предоставя безвъзмездно на големи и средни предприятия по подадено писмено заявление до Сдружението.

Приносителят на „КАРТА ЗА ЗДРАВНА ПРЕВЕНЦИЯ“ по програма лоялни клиенти, както и членовете на неговото семейство и негови близки ползват специални условия и преференциални цени за почивка/настаняване и ползване на различни услуги, а именно:

– 20% от цените за настаняване /цени рецепция, пакетни цени/;

– 20% от програми за здравна превенция и промоция /+рехабилитация/ в Балнеолечебен (медикъл СПА) център/спа и уелнес хотели и центрове;

– Приоритетно настаняване и комплиментно зареждане.

Хотелите, участващи в програмата и предоставящи отстъпки могат да бъдат намерени на адрес: www.bubspa.org – секция „Карта за здравна превенция“.

Предстои осъществяването на персонален контакт с най-големите работодатели в България за презентиране възможностите на програмата, както и включването на още обекти, предоставящи отстъпките.

Сподели публикацията