Slide
Slide

Дюселдорф. Парасейлингът над Черно море е една от най-предпочитаните услуги за развлечение в разгара на летния сезон по Българското Черноморие. Атракцията представлява полет с парашут над море, като излитането и кацането е от специализирана моторна лодка, наречена паракрафт. Парасейлингът се причислява към екстремните спортове, но в същото време е много по-безопасен от традиционния полет с парашут. Той е подходящ за хора от всички възрасти и предлага едно незабравимо усещане за свобода, спокойствие и силни емоции високо в небето над морето.
Вече близо 3 години компанията Aqua Service BG в Балчик изработва цялостно оборудване за парасейлинг за цял свят, научи информационна агенция BGtourism.BG.

Продукцията е с европейски сертификат и на най-високо ниво.

Днес родната ни фирма, която изнася парашути и цялостно оборудване за парасейлинг за Япония, Мексико, Индия, Тунис, Египет, Малдивите, Турция и др. държави, се представя не яхтеното изложение в Дюселдорф.

„Нашата фирма е основана през 2016 година. След дългогодишен опит като оператори на парасейлинг атракциони решихме да създадем своя фабрика, специализирана в производството на Парасейлинг оборудване.

При нас работят 12 висококвалифицирани специалисти. Търгуваме с клиенти от цял свят и се радваме на огромен успех в последните няколко години.

Екипът на AQUA SERVICE BG на яхтеното изложение в Дюселдорф

Инвестираме в подобрение на качеството и се стараем да бъдем иновативни. Тази година ще представим цялата ни продукция на яхтеното изложение в Дюселдорф, от което сме част за втора поредна година“, заяви за BGtourism.BG от немския град Мария Нейкова, която е управител на българската компания.

Мария Нейкова на изложението в Дюселдорф

За връзка с компанията +359 878 585 461,  Office@aquaservice-bg.com

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията