Slide
Slide

Валета, Малта. Ако някога сте мечтали да живеете точно като кралица Елизабет II, сега имате шанс. Всичко, от което се нуждаете, са 6,7 милиона долара.
Лятната вила Queen’s Villa Guardamangia, разположена в Малта, се продава официално. Според The ​​Telegraph имението,  сгушено в покрайнините на малтийската столица Валета, служи като официална кралска резиденция веднага след брака на Елизабет с принц Филип.

По онова време тогавашната принцеса е била не само старши член на кралското семейство, но и военноморска съпруга на новия си съпруг. Така, тя живее в Малта от 1949 и 1951, докато Филип служи в Кралския флот на Средиземно море. Това беше мястото, което кралицата си спомни с любов по време на пътуване до Малта през 2015 година.

„Посещението на Малта винаги е много специално за мен“, сподели тогава тя. „Спомням си щастливи дни тук с принц Филип веднага след сватбата ни“, коментира най-известната кралица в света.
Въпреки това, тъй като двойката се е преместила, имението е изпаднало в неизправност. Но това не означава, че не си струва тежката цена.

Къщата, построена през 1900 година, разполага с шест спални, три бани и голяма дневна. Вилата също така разполага с различни помещения за гости и помещения за прислужници. Имотът, добавя The Telegraph, има „голяма историческа стойност“ според агенцията за недвижими имоти Homes of Quality. Той също така предлага зашеметяваща гледка към океана.
Ако се нуждаете от малък ремонт, този дом и неговата история могат да бъдат ваши. Всичко, което трябва да направите, е да направите ремонта на това място, след като закупите известната вила.

След репортаж на BGtourism.BG: Бум на младежи, желаещи за живеят 3 седмици при непознати баби

Сподели публикацията