Slide
Slide

Ако сте любители на къмпинг – почивките, то тогава тази информация е точно за вас. Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. 

Тя съдържа информация за 22 избрани български къмпинга. Инициативата е на camping.bg.

Това са къмпингите: Къпиновски манастир, Градина, Силистар, Лагуна, Емануил, Кромидово, На Зелено+, Якото място, Верила, Оазис Зверино, Реката, Доспат, Велико Търново, Крънско ханче, Мечи чал, кемпер стоп Студенец, Екоклуб, Шкорпиловци, Зора, Ботуша, Оффшор камп и Атлиман.

Ексклузивен партньор на Къмпинг карта на България 2019 е къмпинг Къпиновски манастир.
Картата се разпростнява безплатно. Тази година тя излиза в три езикови версии – на български, немски и английски език. Вече бе представена на редица международни туристически и специализирани къмпинг изложения в Германия, Австрия, Чехия и Румъния, както и на Къмпинг и Караванинг Експо през април в София.

Освен описание на къмпингите в снимки, текст и пиктограми, картата съдържа и списък на забележителностите, които може да разгледаме около тях, съобщава Блиц. Също така, за всеки къмпинг, който е печелил челно място в ежегодната класация на къмпингите в България #BestBGcamp за 4 години назад, е отбелязано в коя категория е бил призьор и какво е било класирането му.

По този начин ползвателите на къмпингите получават информация не само от създателите на картата, но и от самите потребители на къмпинг услугата.

Общият тираж на картата е 7 000 бр., 3 500 от които са предназначени за разпространение в чужбина. .

Електронни копия на Къмпинг карта на България може да изтеглите от тук:

Български език: www.map2019BG.camping.bg

Английски език: www.map2019EN.camping.bg

Немски език: www.map2019DE.camping.bg

Сподели публикацията