Slide
Slide

Богаташите в Лас Вегас вече не трябва да напускат стаята си, за да се забавляват в града, който никога не спи. Гостите могат да се насладят на боулинг състезание или игра на баскетбол от комфорта на собствения си апартамент.

Всичко това може да се намери в Palms Casino Resort в Лас Вегас, който наскоро е претърпял зашеметяващ проект за обновяване в размер на 690 млн. долара.
В рамките на 10 000 кв. фута (1 000 кв.м.) двуетажен Hardwood суит е баскетболно игрище с регулируем размер – първото по рода си в хотелска стая. И така, можете да влезете в играта, има дори и професионална съблекалня с дървени шкафчета и меки пейки.
Ако възнамерявате да си починете от играта, просто сгънете скритите отделения в стените на баскетболното игрище, за да разкриете три легла – веднага превръщайки игрището в спалня. Суитът разполага също с главна и втора спалня, стая за игри с маса за покер и маса за забавление и пространство за развлечения с бар със 16 места и маса за хранене за 10 души.
За да останете в Hardwood Suite през нощта, в който могът да спът до 10 души, гостите ще трябва да се изръсят по 15 000 паунда или повече между тях. Въпреки това, той идва със собствена услуга – иконом.
Ако баскетболът не е вашата игра, има друга спортна фантазия, която можете да изживеете в близкия апартамент. Kingpin Suite, макар и по-малък по размер – 4500 кв. фута (500 кв.м.), има две пътеки за боулинг.
Ставате човек със състезателен дух, тъй като той идва със собствено табло с оценки, кегли, обувки и боулинг машина за топки. Подобно на Hardwood Suite, той разполага и с билярдна маса и обслужване от иконом. Цената е по-висока от 11 688 лири на нощ, а в апартамента също може да се настанят десет души.
Хотелът е бил подложен на един от най-скъпите ремонти миналата година, след като е похарчил 480 млн. паунда за направата на двуетажни вили. Известни като Sky Villas, те струват £ 30 000 на вечер, с инфинити басейн, частна сауна, зала за масаж и фитнес зала.

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията