Slide
Slide

Казанлък. Вероника Кънева е 51-вата Царица Роза, като спечели титлата в конкуренция с 16 момичета. Нейни подгласнички станаха Кристияна Митева и Стела Владева.

Царица Роза 2019, която участва под номер 2 е абитуриентка от Профилирана природо-математическа гимназия „Никола Обрешков“, съобщи kazanlak.com. Тя е зодия Козирог и описва себе си като позитивна и усмихната, следва и изпълнява отговорно задачите си. Вярва, че е верен приятел и добър човек..

Кристияна Митева е втората подгласничка на Царица Роза. Тя е абитуриентка от Средно училище „Екзарх Антим I“ и е под номер 6 в конкурса.

Стела Владева е първата подгласничка на Царицата. Тя също е ученичка от средно училище „Екзарх Антим I“.

„Чувствам се несравнимо, просто това е емоция, която не може да се опише, но ние всички тук сме Царици Рози на 2019, не само аз. Просто всяка от тях заслужава да бъде Царица Роза и аз се радвам за всички, не само за мен“ коментира Вероника Кънева минути след като стана Царица Роза 2019.

„Тази година ми е последна в паралелка математика, физика и информатика в Профилирана природо-математическа гимназия „Никола Обрешков“. Насочила съм се към компютри и математика, като паралелката ми е с тази специалност и се надявам да се получи“ сподели за образованието си новата Царица Роза.

„Това ми е мечта от доста малка, просто семейството бяха хората, които ми дадоха кураж, за да се изправя пред тази голяма сцена и да покажа себе си като човек, като излъчване, като външност и смятам, че успях“ каза Вероника Кънева.

Гала спектакълът на конкурса „Царица Роза 2019“ протече в Дом на културата Арсенал, от 19.00 часа, като водещи и почетни гости бяха Орлин Павлов и Елена Христова.

Почетното жури на тазгодишния конкурс Царица Роза бе в състав от Н. пр. Масато Ватанабе, извънреден и пълномощен посланик на Япония, народният представител Борис Кърчев, представители на „Ротари клуб“ Казанлък .

За перфектната визия на всички момичета се погрижиха „Стенли и Стилисти“, а за перфектна хореография и галантна походка, с кандидат цариците работи Мартин Петков.

Сподели публикацията