Slide
Slide

Варна. Бягяне с изключително атрактивни награди ще се проведе на 30 март във Варна. За втори път в морската ни столицата ще се състои Dentaprime Runcity 2019. Част от наградите са 7 дни на Сейшелите, 2 билета за Шампионската лига в Мадрид, пътуване до Леголенд Германия и още над 50 предметни награди.

Като подготовка за най-голямото градско бягане във Варна „Dentaprime Runcity 2019“ iRun организира бягане за начинаещи, деца, хора без опит и за всички, които не са пробвали да пробягат повече от 1-2 километра. То ще се проведе на 23 март  в 9.30 ч. и ще бъде генерална репетиция преди големия старт с яките награди, което е седмица по-късно.

„Няма изисквания, нормативи или други условия, за да се присъедините към нас. Дори да сте извън форма, дори да не се движите активно, заповядайте и ние ще имаме грижата да ви подготвим за събитието на 30-ти март. Събитието ще се състои от загрявка, прохождане/леко пробягване на 2 км трасе в морската градина (от Слънчевия часовник до Пантеона и обратно) и разгрявка.
Ваш инструктор и водач ще бъде Красимира Маркович, която е един от организаторите на iRun и е любител-бегач от дълги години. Тя ще ви предаде основни умения от личен опит как да се справите с трудностите при започване на всяка бегаческа дейност – мотивация, дишане и плавно преминаване от бързоходство към бягане“, споделиха организаторите.

Ето и дисциплините за „Dentaprime Runcity 2019“:

– 400м (само за деца до 12 г.)
– 2км (само за деца до 12 г.)
– 5км (без възрастови ограничения)
– 10км (без възрастови ограничения)

Контролно време:
– 400м: няма
– 2 км: 15 минути
– 5 км: 45 минути
– 10 км: 90 минути

Сподели публикацията