Футболистите на ЦСКА три пъти избраха да отсъднат в "Терма вилидж" през 2019 година за мачовете си с Черно море във Варна и се възползваха от чудесните условия на СПА центъра
Slide
Slide

Кранево. Мъжкият футболен тим на ФК ЦСКА-София беше гост на петзвездния хотел Терма Еко в Кранево и проведе своята рехабилтиация и възстановяване след мача с Черно Море – Варна.

„5 -звездният спа център и професиналният му екип помогнаха на футболистите да се възстановят след мача. Футболистите използваха процедурите на криосауната, благодарение на която всички спортисти успяват да се възстановят забележително бързо след тежки тренировки. С криосауна поддържа формата си дори футболистът Кристиано Роналдо. Разбира се, от криотерапията могат да се възползват и всички, които искат да са в добро здраве, с добра имунна система и, не на последно място – криосауната е подходяща и за всички, които искат да отслабнат“, споделят домакините.

Те припомнят, че спортният петзвезден комплекс е все по-предпочитано място за подготовка от елитни спортисти. Припомняме Ви, че тук със своята школа отседна спортната легенда Евгени Плющенко, както и мъжкият футболен тим на Динамо Москва. Терма Вилидж се намира на самия бряг на Черно море, като разполага с множество възможности за спорт. Ваканционното селище се отлича с уникална за Балканите спортна зала с ледена пързалка, както и с басейн с олимпийски размери.

Сподели публикацията