Slide
Slide

Петата церемония ще се състои в  BW Plus Hotel Expo

Започнаха номинациите за петото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2019, съобщава агенция за публични комуникации VIP Communication PR.

По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса на Балканите. Събитието ще се състои през март 2019 г.  от 20:00 часа в хотел  BW Plus Hotel Expo на бул. Цариградско шосе.

Конкурсът поощрява устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда,  корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.

Социалната кауза на  събитието е свързана с кампанията на организаторите в подкрепа на социално слаби отличници, които искат да останат да живеят и работят в родната си страна.

Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата,    Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара,  Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

Журирането, което ще отреди победителите във  Balkan Business Awards 2019, е поверено на партньорите на събитието, както и на ресорните журналисти.  Те  ще предоставят своите номинации  до 20.02.2019 г.

В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категории:

Корпоративна и социална отговорност

Нов проспериращ бизнес

Опазване на околната среда

 Млад предприемач

 Нов иновативен продукт/услуга

Устойчиво развитие на бизнеса

Най-добри клиентски практики

Бизнес практики с благотворителни инициативи

Международно признание

Малка и голяма община с принос в развитието на бизнеса

Цялостен принос в бизнеса и други.  

Подробности в сайта на организаторите www.vipcompr.com

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията