Slide
Slide

Добрич. Протестите срещу високите цени на горивата и безобразията в България продължават за поредна вечер в Добрич. След 18 часа голяма част от улиците и булевардите бяха блокирани от еднокилометрово автошествие, а движението бе регулирано и спирано по план. Това не създаде недоволство сред чакащите да премине протеста. Напротив – всички, които не се бяха включили в автошествието ръкопляскаха, развяваха знамена по улиците и подкрепяха шофьорите от протеста с „Браво“, „Гордеем се с Вас“, „Само България“.

„Протестът е мирен и е срещу всички безобразия в България. С това се присъединяваме към националния протест, който протича в редица градове в страната“, заявиха за BGtourism.BG организаторите. В 20 часа всички се събраха пред общината като сборен пункт да изразят своето недоволство срещу социалната несправедливост.


В неделя протестът с автошествие е от 12 часа и отново всички автомобили в Добрич ще тръгнат от района на Гонките, а в 13.30 часа ще се съберат пред кметството.
От утре в 18 часа в рамките на една седмица протестиращите, които се събират пред Високото тяло в Добрич и чрез поход из улиците на града изразяват своето недоволство, имат разрешение да протестират. Снимки BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията