Slide
Slide

Как българския Слънчев бряг стана „новият Магалуф“, привличащ хиляди британци, които търсят наркотици, алкохол и проститутки.

С това заглавиe в рубриката си Travel днес излезе британският таблоид The Sun, който сравнява родния ни курорт с испанския комплекс, където англичаните обичат да разпускат с алкохолни игри, игри с мокри фланелки и други забавления.

Сън посочва, че курортното селище е в живописно кътче на брега на Черно море в България – всяко лято привлича хиляди британци, които обичат партита и алкохолен туризъм. „Хиляди британци, които търсят наркотици, алкохол и проститутки, сега се стичат към Слънчев бряг – място, което е обявено за нов Магалуф.

На Черноморското крайбрежие на България, Слънчев бряг е известен с бушуващите си нощни заведения и водни спортове, които привличат пикантни туристи. Повече от 281 000 британци са посетили България през 2017 г. – повечето от тях са отишли ​​направо в Слънчев бряг“, посочва Сън в днешната си публикация, придружена с множество снимки.

Британците, които са работили през летните сезони в развратния балкански курорт, са заявили, че са били свидетели на невероятни диви лудории – включително масова голота, публични сбивания и луди пияни свади, пише още изданието.

Партитата с пяна и с шарени бои са едни от най-предпочитаните сред туристите. Младите британци най-много са съблазнени от евтиния алкохол и чудесното време.

Слънчев бряг разполага с главна улица, пълна с клубове, казина, ресторанти и барове.

Снимки Louis Wood – The Sun

„Проституцията не е незаконна в България, освен ако не е организирана в публични домове, но се смята, че е свързана с престъпния свят на страната. Външното министерство предупреди британците, че са получили много съобщения за разбойници и нападения на британски граждани от проститутки и техните охранители. Избягвайте райони, където проституиращите работят, включително паркинги, плаж, лошо осветени зони и зони с храсти и дървета“, предупреждава Сън.

Сподели публикацията