Slide
Slide

Кранево. Комплекс Therma Village има удоволствието да посрещне топ италиански готвачи, които идват специално от Италия, за да зарадват гостите на комплекса със своите италиански рецепти и ново меню изготвено от тях за ресторант Therma Beach! Готвачите Марио и Стефано са щастливи да бъдат в България и ще споделят и обменят опит с нашия главен готвач шеф Михалев по време на летния сезон. Специално за всички гости на 1 юни готвачите ще представят своя дебют в хотела с Италианска тематична вечер! Не пропускайте този шанс!

В същото време в комплекса за да популяризират Кранево и околностите, хотелите и спа центровете са две италиански блогърки – Роузи и Вероника, те се наслаждават на спокойствието и атмосферата в комплекса, за пръв път са в България и искат техните сънародници да разберат по-скоро колко прекрасна е нашата родина!

Блогърките дегустираха местни вина във винарска изба Варна на няколко минути с кола от комплекса, опитаха невероятни традиционни ястия и естествено българската ракия!

Италия е в комплекс Therma Village!

La vita è dolce nel villaggio di Terma!

Сподели публикацията