Slide
Slide

Добрич. Мъжкият волейболен тим на Добруджа 07, воден от Пламен Христов, се завърна третото място във временното класиане на Суперлигата. Пред своята публика в зала Добротица добричлии надделяха с 3-0 над Пирин (Разлог) в първи двубой от програмата на 10-ия кръг. В отделните части домакините доминираха през цялото време, като оставиха съперника си на 22, 13 и 17 точки. Игор Антонюк отбеляза 15 т., а Чернокожев – 13 т. Така Добруджа 07 записа шеста победа и с актив от 21 точки се завърна сред призьорите. Следващия кръг Чернокожев и компания излизат срещу Черно море Варна, на 21 декември в зала Христо Борисов в морската ни столица.
„Ще ни бъде много трудно да победим Черно море във Варна, но мисля, че нещата ще се получат за класиране в четворката. Напредваме от мач на мач. Амбицирани сме да успеем. Не знам къде ни таванът, зависи каква ще е селекцията. Малшанс е, че в три мача загубихме по 3:2“, заяви след мача Пламен Христов.
Бившият наставник на Добруджа 07 Мирослав Живков, който в момента води Пирин, призна, че в този мач домакините са играли по-класно като отбор и заслужено са спечелили срещата. „Имаха по-стабилен сервис, играха много по-силно като сайдаут, на контраатка почти не допуснаха грешка“, посочи Живков.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията