Slide
Slide

Родният ни министър на туризма Николина Ангелкова направи пътека до Оскарите в САЩ, но остана само със снимките си със звездите. Най-големите световни звезди отново заобиколиха България за лятната си ваканция, като по този начин страната ни пропусна отлична възможност и тази година да бъде презентирана като дестинация за летен туризъм от мега звезда. Дори Силвестър Сталоун, който отскача за снимки в София, събира тен в други курорти в Европа. Едни от най-големите имена в световния шоубизнес и това лято напуснаха пищните си имения по цял свят, за да се попекат на слънце в луксозни и екзотични летни курорти. Тази година най-често срещани сред предпочитанията на знаменитостите са Сен Тропе, Капри и Ибиза, съобщава „Дейли Мейл“. А ето и точно кои звезди избраха тези места за хващане на тен през 2019-та:

Сен Тропе – изглежда, че всяка известна личност поне веднъж решава да посети този идиличен крайбрежен град на Френската ривиера. Тази година на неговите плажове, лодки и невероятна красота се насладиха сър Елтън Джон, Кейт Мос, Крис Дженър, Кара Делевин и много други.

Кейт бе забелязана в курорта преди няколко дни. Тя почива там в компанията на най-добрата си приятелка, Сейди Фрост, и Лейди Мери Чартерис. Трите дами били видени на борда на луксозна яхта миналия вторник, наемът на която възлиза на 45 хиляди паунда за седмица.

В Сен Тропе своята лятна почивка прекара и една вечно влюбена двойка – Катрин Зита Джоунс, (49) , и Майкъл Дъглас (74).

За много звезди Сен Тропе е идеалното място, на което да демонстрират своя висок стандарт на живот. Въпреки това световноизвестният британски модел и актриса Кара Делевин се погрижи фокусът да бъде върху връзката й с американската актриса Ашли Бенсън, с която според медиите са се сгодили миналия месец.

Капри – най-забележителните туристи на прекрасния италиански остров тази година без съмнение бяха членовете на звездния клан Кардашиян-Дженър, които  пристигнаха на екзотичната дестинация, за да отпразнуват 22-рия рожден ден на най-младата, но и най-богатата от петте дъщери – а именно Кайли Дженър.

Сред гостите на партито в нейна чест бяха дъщеря й – Сторми, половинката й -Травис Скот, Скот Дисик, София Ричи и майката на Кайли, Крис Дженър.

Ричард Гиър избра централна Италия за почивката на своето семейство

Това обаче не беше единственото тържествено събитие на Капри през лятото на 2019-та година. През изминалия уикенд Хайди Клум каза заветното “Да!” на годеника си, Том Каулиц, по време на великолепна церемония на яхта във водите около острова.

Ибиза – няма как да забравим за легендарната Ибиза, която отдавна не е само остров, на който звездите празнуват безпаметно, а и шикозно място, на което просто да релаксират. Тази година на Ибиза тен хванаха Кейти Пери и годеникът й, Орландо Блум, Рита Ора, която се къпа в морето с оскъден бански, както и самата кралица на токшоуто, Опра Уинфри. BGtourism.BG/Daily Mail

Превод: Гергана Желева

Сподели публикацията