Slide
Slide
В началото на март членовете на БУБСПА ще се представят пред най-големите Германски туроператори и частни здравноосигурителни каси

София. На 13 февруари 2019 г. /сряда/ от 15.00 ч. в хотел „Интерконтинентал“, гр. София /пл. Народно събрание № 4/ Български съюз по балнеология и СПА туризъм ще представи своите членове пред немския бизнес в България, членове на Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара по време на работен семинар.

Целта на събитието е представяне на възможностите за превенция на здравето в съчетание с корпоративни мероприятия в обектите на редовните членове на Съюза.

По време на работния семинар ще бъдат осъществявани индивидуални контакти, нетуъркинг и сключване на договори.

Ще бъде представена и програмата на Съюза за лоялни клиенти – КАРТА ЗА ЗДРАВНА ПРЕВЕНЦИЯ.

BGtourism.BG научи, че на 5 март 2019 г. в Германската Търговско-Промишлена Палата в Берлин, в навечерието на най-голямата туристическа борса в света ITB Berlin, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, съвместно с Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара, ще представи своите членове пред представители на германските частни здравноосигурителни каси, туристическите бюра на най-големите търговски вериги в Германия, немски туроператори, авиокомпании, медии.

В присъствието на министрите на туризма и здравеопазването на Република България ще затвърди позицията ни на немския пазар и ще докажем, че България предоставя най-конкурентноспособния Медикъл/СПА и СПА туристически продукт в Европа.

Сподели публикацията