Slide
Slide

Албена. Синоптиците прогнозират, че от днес температурите в страната ще минат 30 градуса. Очаква ни истинско лято, а в края на седмицата ще стане още по-горещо – живакът ще удари дори 35 градуса. Горещи емоции и страсти ще има край морето, където от 12 до 16 юни 19-ата Модна фиеста ще вдигне градуса на настроението сред плажуващите.

Обявеният за „Най-красивия мъж на десетилетието“ Диян Христов ще излезе от морето като Джак Спароу

Басейните на петзвездните хотели и Аквапаркът ще се превърнат в бляскава арена за най-новите тенденции в света на банските, бельото и аксесоарите.

Галена Стоичкова

В модната ни столица, която тази година празнува 50 години от основаването си, ще бъде показан и последния писък на модата сред елегантните облекла. Всички гости на курорта и любители на модата могат да ги видят всяка вечер от 20 часа в нощния клуб в “Фламинго Гранд Хотел и СПА”, а заключителната вечер ще бъде в култовия Вариете театър, където организаторите са подготвили бляскаво шоу.

Мариана Аршева е продуцент на фиестата. Традиционно през юни тя събира модели, дизайнери, светски личности и много хора на едно място в рамките на няколко дни.

От морето ще излезе Джак Спару, в ролята на който ще е Диян Христов, обявен след допитване за „Най-красивия мъж на десетилетието“. Сцената на Модна фиеста ще завладеят с изпълненията си Айвън и балет „Максимус“, Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Начо Паскал, Йордан Марков и др. Традиционно, вече 18 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов. С дефилета ще се разпишат и модните къщи „Анджи фешън“, „Шик“, „Лейди София“, „Бултекс“, Wild Tear, „Мери фешън“, „Марини фешън“, „Маркос“, „Сенсейшън“, „Мери блу“ и др. Презентации на продукти за слънчева защита ще бъдат редувани със състезания между модели, гости и дизайнери, като отборът победител ще получи тематични награди.

Отново ще има и надпревара под наслов „Познай вкуса на сладоледа“. Досега са я печелили джаз изпълнителят Васил Петров, певецът Искрен Пецов, носителят на титлата „Мистър Менхънт“ Али Алиев, фолк дивата Джина Стоева и др.

?

Орлин Горанов ще представи книгата си „Да започнем отначало“ по време на Модната фиеста в Албена

За първи път ще бъде организирано представяне на едни от най-добрите бъдещи гримьори и фризьори от Професионалната гимназия по прическа и козметика „Княгиня Евдокия“ в София с директор Мариета Гигова.

Програма на Модна фиеста 2019

13 юни 2019 г. /четвъртък/
11.00 ч. Ревю на бански, бельо и аксесоари – басейн “Маритим Парадайс Блу Хотел и СПА”
20.00 ч. Ревю на елегантни облекла и шоу – хотел “Фламинго Гранд Хотел и СПА” – нощен клуб
14 юни 2019 г. /петък/
11.00 ч. Ревю на бански, бельо и аксесоари – басейн “Фламинго Гранд Хотел и СПА”, Състезание със сладоледи Нестле Айс крийм
20.00 ч. Ревю на елегантни облекла и шоу – хотел “Фламинго Гранд Хотел и СПА” – нощен клуб
15 юни 2019 г. /събота/
11.00 ч. Ревю на бански, бельо и аксесоари – аквапарк ”Аквамания”, Състезание със слънцезащитен лосионна Орифлейм
20.00 ч. Заключителна вечер, ревю на елегантни облекла и шоу – Вариете театър“Албена

Сподели публикацията