Slide
Slide

Варна. Над 600 нови работни места във Варна ще осигурят фирмите, които ще оперират на територията на новия търговски център Delta Planet Varna, обяви пред BGtourism.BG мениджърът на мола Алекс Линчев.   Реализирането на проект с такива мащаби ще има пряк социален елемент не само в развлекателната си част, но по отношение на ангажираността. От 1 януари насам големи компании вече обявиха, че търсят служители в популярен сайт за работа. До края на март те ще селектират и обучат новите си кадри. Документи подават кандидати най-вече от Варна и Добрич или студенти от всички краища на страната, които учат в морската ни столица, съобщават работодатели.

„Както знаете, Варна е най-големият морски град в България и атрактивна туристическа дестинация. Ръстът на туристи е над 20% през последната година. Убедени сме, че Варна отдавна е готова и заслужава търговски център с модерен, просторен и светъл интериор“, добави Линчев.

„Екипът, който ще управлява Delta Planet Mall е изцяло български и това е нормално – свързано е с познаване на пазара и на потребителите. Самият аз като мол мениджър на Delta Planet Mall съм наистина ентусиазиран, че след кариера в чужбина имам възможността да развивам нови и интересни проекти в странатa. Да, смятам, че имаме сериозен потенциал в тази област. Мога да ви уверя, че аналитични системи от последно поколение и опитният ни екип ще гарантират оптималното управление на човекопотока до всички търговски нива на сградата“, добави Алекс Линчев.

Третият мол във Варна отваря врати на 28 март

След два месеца във Варна ще има 5-то Авеню

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията