Един от посетителите ще спечели богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти
Slide
Slide

С прекрасни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде изпълнен вътрешният двор на експоцентър „Флора“ за четвъртото издание на цветния базар „Флора Есен“. Той очаква своите посетители в дните от 11 до 14 октомври, между 10 и 19 часа. Многоцветни хризантеми, далии и екзотични орхидеи са само част от видовете, които ще предложат производители и вносители на цветя от цялата страна.
Вече традиционно част от есeнния базар са обособените зони с био и арт продукти на цветна тематика. Любителите на пчелните продукти ще имат възможността да се снабдят с висококачествен мед, прополис и цветен прашец директно от производители.
В началото на есента красивият базар за цветя ще ви зареди с много и разнообразни идеи за украса на дома, градината или офиса, ще предложи професионални решения за вътрешно и външно озеленяване.
Богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти ще спечели един от посетителите на Цветен базар „Флора Есен“. Всичко, което трябва да направите, за да участвате в специалната томбола, е да посетите изложението в периода 11 – 14 октомври и да попълните флаер с име и телефон за контакт. Победителят ще бъде изтеглен на 14 октомври и обявен в страницата на Експозиционен център Флора Бургас.
Флаери можете да откриете при централния вход на експоцентър „Флора“, в касата на Културен дом на нефтохимика и Туристическия информационен център до Часовника.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Пишете ни за Вашите новини и ни изпращайте снимки на редакционната поща office@bgtourism.bg
Сподели публикацията