Slide
Slide

Николина Ангелкова е на ход – дали министърът на туризма ще се самосезира и наложи глоба на тези тарикати, паркирали на метри от морето на ММЦ „Приморско?” Или заканите ѝ остават само бръщолевене пред медиите?!

Приморско. Това „паркомясто” на плажа пред ММЦ „Приморско” изглежда е резервирано само за скъпарски возила. Миналата седмица „Флагман” алармира за скъпарски рейндж роувър, спрял върху пясъка, днес читатели отново изпратиха снимка… от същото място. Този път на забраненото място е паркирало бяло ауди Q7 с пловдивска регистрация РВ 08 78 СТ плюс още няколко автомобила, които обаче остават анонимни.

Собственикът на возилото изглежда е преценил, че 4х4 задвижването му може да се справи с пясъка и е оставил автомобила си на метри от морето, за удобство, въпреки че в района има паркинг, където реално може да се паркира.

Освен него обаче на пясъка има и други плажни ентусиасти, решили да спестят някой друг метър вървене до морето, тъй като лятото вече бавно, но сигурно си отива.

Lupa.bg припомня, че наскоро обаче Николина Ангелкова се закани, че за всеки, паркирал върху пясъчните ивици на българското Черноморие водач, е предвидена солидна глоба. При първият по-сериозно отразен в медиите такъв случай, дори концесионерът на плажа може получи глоба, задето го е пуснал да мине през бариерата.

Сега остава да видим какво ще предприеме Ангелкова…, както и кога като министър на туризма най-накрая ще предприеме мерки за въвеждане на плаж “Каварна – част 2” да не бъде грозен и опасен, тъй като няма стопанин.

Станахме за смях пред туристите! Цяло лято Министерството на туризма не направи нищо на опасен плаж (снимки + видео)

Сподели публикацията