Slide
Slide
Златни пясъци. Празнично е настроението в един от хотелите в курорта Златни пясъци. Брандът SENTIDO, който е създаден през 2009 г. с общо 19 хотела и като премиум марка на Thomas Cook Group, празнува своята 10-годишнина.
Домакините от хотел “Сентидо Мареа” са създали празнична атмосфера за своите гости, които са основно от Германия и Белгия. Хотелът край Варна ще отбелязва юбилея по изключително оригинален начин – на всеки 10 дни.
На испански и португалски sentido (adj) означава сърдечен, страстен. Името на бранда стои в основата на всичко, което хотелиерът прави, за да усеща желанията и необходимостите на гостите.
През годините SENTIDO Hotels & Resorts се утвърдиха като дълбоко ангажирани да осигурят най-високите стандарти за качество и обслужване. Безбройните детайли правят всеки от техните хотели място на вдъхновение: тишина и спокойствие, отлично местоположение, уютна архитектура, внимателен персонал и отлична храна. Предоставят на всеки един от пълното и искрено внимание, което прави SENTIDO Hotels & Resorts прекрасни места за отдих и гостоприемство.
SENTIDO Hotels & Resorts предлага наистина незабравими изживявания на двойки, съмостоятелно пътуващи и малки семейства в своите 4-звездни и 5-звездни хотели. Седем нови хотела ще се присъединят към семейството на SENTIDO  през тази година, съобщават за информационна агенция BGtourism.BG от компанията.
С общо 70 хотела в 13 страни в Европа, Африка и Азия, SENTIDO ще продължи да разширява своя глобален обхват.
Сподели публикацията