Строежът до стаята на Сара
Slide
Slide

Канкун. Британско семейство, което е платило 3 000 паунда за ваканция в Мексико, е открило, че стаята им е в непосредствена близост до масивна строителна площадка, на която строителните дейности продължават до 21 часа.

Сара Дойл от Бирмингам пътува до пeтзвезден хотел в Канкун в неделя (5 май) със сестра си и майка си за едноседмична почивка с TUI.

Сара с майка си

На следващия ден тя публикува в страницата на туроператора: „В момента пребиваваме в един от вашите „петзвездни“ курорти в Ривиера Мая (Azul beach). Прибягнах дa публикувам на тази страница във Фейсбук с надеждата, че това се чете от някой от TUI, който всъщност може да предостави отговор за разлика от вашите колеги, с които говорихме чрез приложението TUI.“

Строежът до стаята на Сара

Сара, уморена от джетовете през деня, се бе опитала да получи почивка, но не можеше да заспи в 21 часа.
Тя разказва: „Точно пред моята стая има строителен участък с огромен кран, който се експлоатира и около 50 работници, викат един на друг, всичко мога да чуя ясно в стаята ми. Коя част от цялото това преживяване е точно 5 звезди?“

Видеоклипът й показва група строители, които работят през нощта и използват факли, за да видят какво правят. Строителите могат да бъдат чути да крещят един на друг и да използват инструментите си.
Втори клип, направен през деня, показва степента на строителната работа с петзвездния хотел в съседство с масивна строителна площадка.

По-късно през седмицата Сара отново се оплаква на TUI, пишейки: „Не е възможно да постигнем решение с вас. Все още сме в същата стая със същия ужасяващ фонов шум“

Днес Сара отново пише: „Най-накрая говорих с представителя и той всъщност каза, че нищо не може да направи, освен да ни премести в друга стая, но всъщност не компенсира факта, че по-голямата част от нашата почивка беше провалена, оставаме още само два пълни дни“.
Триото е платило 2 835 паунда за престоя си в курорта. Чрез социалните медии засега TUI само публично се извини.

Хотелът на Сара е на райско място , но и до шумен строеж

Споделете Вашите добри или лоши коментари и снимки от вашата ваканция чрез рубриката ни „Таен гост“. Изпращайте ни съобщенията си на нашия имейл office@bgtourism.bg или чрез съобщение във фейсбук страницата ни.

Сподели публикацията