Slide
Slide

Варна. След два месеца Варна също ще има своето 5-то Авеню, научи BGtourism.BG. Оригиналът на най-скъпата и популярна улица в света се намира в рaйона на Манхатан в Ню Йорк. Улицата е известна със стари имения и скъпи апартаменти, символ на заможната част на Ню Йорк. В частта си между 34-та и 59-улица е известно място за пазаруване от имиджови търговски обекти от най-висок клас.
Морската ни столица също ще има своето специално място за пазаруване от луксозни магазини – на топ алеята своята продукция ще изложат само доказани компании на най-високо ниво. 5-то Авеню ще се намира в най-новия търговски център Delta Planet Varna, който ще отвори на 28 март.
Новият мол във Варна ще се отличава от останалите по много неща.
„Ще ни познаете по зелените градини и по откритите тераси, абсолютна новост сред търговските центрове във Варна. Delta Planet Varna развива на по-високо ниво идеята за ритейлтейнмънт – комбинация от шопинг преживявания, интерактивен интериор и забавления, които да оставят цялостно позитивно впечатление у посетителите.

Това е сравнително нова концепция при моловете в България и вярвам, че ще бъде успешна, особено в динамичен град като Варна. ие ще предложим взаимно проникване на шопинг и забавление, което ще накара варненци да се почувстват в Delta Planet като в свой нов, модерен дом“, заяви Алекс Линчев – Asset Manager в Delta Real Estate България и Mall Manager в Delta Planet Varna.
„Ние ще предложим на варненци нови за града световни брандове, които скоро ще им станат любими като Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo и други. Спортуващите ще открият единствения във варненски мол магазин на Sport Depot, а родителите ще могат да пазаруват в най-големия в търговски център в града магазин за играчки, разположен на над 1200 кв. м. Когато говорим за хора с активен начин на живот, нашето специално предложение за тях ще бъде Фитнес центърът – най-големият във Варна – на площ от над 1000 кв. м. Модните фенове ще намерят при нас най-големите в града магазини на обичаните от младите хора марки. Една от емблемите на съвременния градски стил на живот – Starbucks ще отвори единственото си кафе във варненски мол, а също и Costa. Радвам се, че ще поканим варненци в най-голямото кино извън София от световната верига Cinema City, което разполага с 12 зали. Ще отворим и първата във Варна 4DX зала. Преплитането на нови за града и дори за страната забавления с традиционния шопинг ще е една от най-интересните иновации в търговския микс.

Delta Planet Varna ще бъде не просто поредният мол, а първият голям търговски център в страната ни, който ще бъде открит след голямата вълна от нови молове преди десетина години. Ние имаме своите сериозни основания да вярваме в успеха на проекта – и заради новата концепция, за която говорихме досега, и заради параметрите на комплекса, които определят неговата уникалност. Delta Planet Varna ще бъде наистина мащабен обект – и за Варна, и за България. Той се простира на 100 000 кв. м. площ. Сградата е на четири нива, с над 1300 паркоместа и отдаваема търговска площ от над 40 хиляди кв. м“, допълни Алекс Линчев.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията