Друго допълнение към кабината е салонът Loft, който позволява на пътниците да се отпуснат в общата зона за сядане, докато се наслаждават на коктейли или следобеден чай.
Slide
Slide

Върджин Атлантик разкриха подробности за новия си самолет A350 – наречен Red Velvet (Червено кадифе) – както и първите снимки на апартаментите с икономичен и горен клас.
Има огромни промени в местата, а първият полет ще бъде дебютиран по-късно тази година. Най-голямата промяна е в кабината на по-горната класа, където седалките са напълно преработени. Всеки от апартаментите е с изглед към прозореца и има екрани, които могат да бъдат регулирани, за да предложат по-голямо уединение. Новата система за развлечения се отличава с най-големия екран на Върджин – 18.5 инча, като стандартно има удобен USB порт и електрически контакт.
Докато размерът на терена – мястото на седалката, включително мястото за краката – вече е 44 инча (112 см), когато сте седнали, но можете да натиснете бутона и да го превърнете в напълно плоско легло с дължина 82 инча (208 см).

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията