Slide
Slide

На гала церемония в София Тех Парк бяха обявени победителите във всяка категория на първите награди в рамките на Travel Academy 2019 

Поморие. Хотел Феста Виа Понтика беше избран за хотел на публиката, след оспорвана надпревара на първите награди в рамките на Travel Academy 2019 год. Повече от 6000 гласа са в основата на тазгодишната награда. Селекцията се базира получeнитe гласове. Като абсолютен фаворит хотел „Феста Виа Понтика“ бе награден и с първо място в категорията „Морски хотел на годината“, за която се състезаваше с хотел „Мирамар“ на Каваци, Созопол и хотел „Зорница Сандс“ съвсем близо до Свети Влас и Слънчев бряг.

За пръв път по време на традиционнaтa годишна конференция за специалисти в областта на туризма бяха учредени годишни туристически награди в 16 категории. Организаторите на авторитетния форум обявиха методология, чиято основна цел бе да бъдат приложени ясни правила за оценка и прозрачност. Оценката на всеки номиниран се формира според различни критерии, в зависимост от категорията. Голяма тежест има 21-членното жури от доказани експерти. Публиката също имаше възможността да избере свой победител във всяка категория, според броя събрани гласове в уебсайта на събитието.

През лятото на 2018 г., изцяло обновен и с ново хотелско крило, Феста Виа Понтика посрещна своите първи гости с нови атракции и Ултра Ол Инклузив. Съчетаващ духа на уютната българска обстановка и модерния вкус, хотелът предлага разнообразни възможности за забавления и релакс.

Виненият бар, част от комплекса се намира в Музея на виното, който представя традициите във винопроизводството, запазени в Черноморския регион и любопитната история от 1932 г., чийто приемник днес е модерният завод „Черноморско Злато“, в град Поморие. Гостите се пренасят в 86-годишна приказка в реставрираната сграда на избата, където винарските традиции на Поморийския край се разкриват с уникална колекция от снимки и принадлежности на нашите прадеди.

Travel Academy отличи шампионите в туристическия сектор на специална Гала вечер

За Феста Хотели: 

ФЕСТА ХОТЕЛИ е хотелска верига, част от Феста Холдинг, създадена през 2003 г., с доказано през годините високо качество на обслужването и личен подход към всеки гост. Хотелите от веригата Феста, се отличават със собствен стил и предлагат забавления, релакс и комфорт. Нашите гости могат да избират от: морски и балнео почивки в Черноморските курорти Поморие, Несебър, Слънчев Бряг. Планински ваканции в хотелите ни в к.к. Боровец. Градски и бизнес пътувания с офертите на Хотел Феста София, гр. София.

Сподели публикацията