Slide
Slide
Варна. Роденият във Варна крал на руската поп музика Филип Киркоров ще направи тур из България през юни. Той ще представи новото си шоу „Я+R“ второе Я” (“Второто ми аз”) в пет града – в София на 8 юни, в Пловдив на 10 юни, в Бургас на 12 юни, във Варна на 14 юни,  в Русе на 17 юни. В момента екипа на Киркоров у нас е в трескава подготовка по избор къде да бъде настанената звездата и останалите участници в шоуто, научи BGtourism.BG. Пуснати са билети в продажба, като най-евтините са по 40 лева, а най-скъпите достигат до 120-130 лева. Мащабната продукция е на творческия двигател на „Цирк дю солей“ Франко Драгоне, известен не само с режисурата на спектаклите под най-прочутото шапито, но и с бляскавото зрелище на Селин Дион „А New Day“.

Идеята за втория спектакъл, започва от желанието за подобряване на предишното шоу „Я“, създадено от творческия двигател на Цирк Дю Солей – Франко Драгоне. “Я” бе високотехнологична програма, в която участваха 80 артисти, подбрани от цяла Русия посредством многобройни кастинги. Сцената бе окъпана в светлина, а гърба и красяха огромни трансформиращи се криле и лед екрани, транслиращи впечатляващо концептуална визуализация.
Мащабната продукция и тогава и сега е дело на легендарния Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на Цирк Дю Солей, но и с бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”.

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка следваща продукция.
След реализацията на всички замислени идеи, обаче, се получава едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект, разказва Филип Киркоров.
Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто.
В новата си програма звездата от български произход кани зрителите на пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите “Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам”. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.
В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип.
Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий” , “Ибица”и др.
Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

Сподели публикацията