Slide
Slide

Пловдив. Не само студенти, а и ученици вече търсят работа на форума „Дни на кариерата“. Това отбеляза представител на голяма фирма, която е сред 57-те държавни и частни компании, предлагащи  работни места и стажантски програми по време на гостуването на проявата в Пловдив.

Тази година интересът към нея е огромен. Още при откриването над 300 младежи дойдоха в Международен панаир Пловдив, където се провежда най-голямото кариерно събитие в България –  „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот“ .

Неговото 18-о издание  събра няколко хиляди студенти и представители на бизнеса в София, Варна, Бургас,  Русе,  Свищов, Велико Търново,  Габрово и Пловдив. Форумът е най-мащабната инициатива от този вид в България. С негова помощ  работа са намерили над 42 000 стартиращи  специалисти, твърдят организаторите от JobTiger – HR компания и кариерен сайт

Прояви, свързващи бизнеса със средните и висши училища, традиционно присъстват в програмата на Международен панаир Пловдив. Предстоят Панорама на професионалното образование и Международно изложение на учебните предприятия „ТФ фест“, което ще се проведе от 26 до 28 април.

 

Сподели публикацията