Slide
Slide

Обявеният за нов треньор на Добруджа 1919 Диян Дончев е отказал да води клуба. До избора му се стигна, след като УС на добричкия тим прие оставката на тандема Диян Божилов/Светослав Кръстев. Председателят на УС на ФК „Добруджа” Николай Милков каза пред Добрич онлайн, че причината спрягания като нов старши треньор на мъжкия отбор Диян Дончев да отхвърли в последният момент предложението да заеме поста, е в бивша клубна легенда.
„Интригите, които от 3 дни не спира да плете и неверните факти, разпространявани в социалните мрежи от Свилен Симеонов, са в състояние да разколебаят всеки. От сигурни източници разбрах, че бившият вратар, който живее във Варна, по негова инициатива е провел две срещи с юношата на „Спартак” /Вн/, които предполагам са били изпъстрени с дезинформации и откровени лъжи за клуба. В крайна сметка желанието му да откаже Диян Дончев да дойде в Добрич се сбъдна. Дори е имало индиректни заплахи към треньора от рода, че той няма да е приет добре тук, а работата му ще бъде саботирана. Огорчението ми се подсилва от факта, че тези удари под кръста идват от човек, защитавал през годините фланелката на „Добруджа”, и на когото не му прави чест да се отнася по този некоректен начин с родния си клуб, който му е дал немалко“, заключи пред Добрич онлайн Николай Милков.
За предстоящия мач тимът, който е на последното 16 място във Втора лига, ще бъде воден от тандема Николай Радомиров/Павлин Тодоров, съобщава медията.
В същото време легендарният вратар отговори на нападките чрез своя профил във фейсбук по следния начин: „Господин Николай Милков, благодаря, че ме котирате толкова високо!!! Но аз съм само един бивш вратар, който е дал всичко от себе си за клуба !!! Вие можете ли да се похвалите със това. Замислете се, ако това което казвате е вярно, дали не трябва да си сменим местата 🙂 Моята дума, се чува повече от вашата. Та аз съм никой, вие президент. Аз обичам този клуб!!! Дадох много, а клуба ми даде всичко което СЪМ. Болно е, че се „упражнявате“ на клуб със 100-годишна история. Треньорите поеха своя кръст и подадоха оставка!!! А вие вина нямате ли??? Вие кога ще поемете своята отговорност??? Никога и никъде не споменах вашето име 🙂 , но явно се познахте!!! Спестих много от нещата които знам, защото няма как да ги докажа!!! Тези всички постове са за да светне „лампата“, че така клуб не се управлява. Така хората не се предават както вие направихте със Божилов и Кръстев. Искам си моят честен клуб. Огорчен съм от това което правите с клуба…Плаче ми се…Много хора не ме разбират, но има господ и той ще ви съди…Истината е винаги само ЕДНА…САМО ДОБРУДЖА…“

Сподели публикацията