Slide
Slide

Пловдив. Британецът Кийт Кели ще сподели семейна рецепта за йоркширски пудинг- неизменна част от традиционния неделен обяд в Англия.
Това ще стане на 18 май от 16 часа в Anglia Cafe, ул. Лозенград 12 в Пловдив, съобщи за BGtourism.BG организаторът Розалия Радева.
И докато участниците забъркват този специалитет, Кийт ще разкаже как и защо е избрал България и на какви социални инициативи е „център“ неговото заведение.
„Събитието ще е с продължителност около два часа и освен удоволствието от приготвянето му, ще може и да опитате прясно изпечения и ухаещ пудинг със сметана и ягоди. Впечатленията от преживяното ще споделим чрез творческия метод „Театър на трохите“ на Мрежа Хлебни къщи. Цената за участие е 10 лева на човек, като моге да се запишете на 0884 048 093“, сподели Радева. Събитието се организира от Мрежа Хлебни къщи и Мулти култи колектив в рамките на проект „РАЗНООБРАЗНИ ЗАЕДНО – споделяне на хлябове и истории“, финансиран от Общинска фондация „Пловдив 2019” и част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. В периода април – юли 2019 г. се планират общо 9 подобни събития в София, Пловдив и Варна.

Сподели публикацията