Вътрешният басейн с топла минерална вода в Астор Гардън
Slide
Slide

Св.Св. Константин и Елена. Новата година започна със специално релакс и СПА изкушение на петзвездния хотел „Астор Гардън“. Домакините в курорта „Св.Св. Константин и Елена“ отправиха уникално предложение, което е подходящо за зимния сезон – чудесно време за бягство, в което човек не само да поглези тялото си, но и да го рестартира за следващите 365 дни за нови, позитивни и успешни моменти в годината.
Специалният Релакс и СПА пакет започва на цени от 92 лева на човек с включена нощувка, закуска и ползване на услугите във водна зона и термална зона на Aquahouse Thermal & Beach за престой до 3 часа. Гостите могат да ползват външен и вътрешен термален басейн, терапевтичен басейн, контрастен басейн, финландска сауна, инфраред билкова сауна, парна баня, хамам, солна стая/.
Комбинацията от комфорта на хотела с уникалните условия в термания комплекс са гаранция за пълен релакс от продължителните празници и изминалата натоварена година, която всички изпратиха.
До 30 април са специалните 7-дневни балнео програми на Aquahouse Thermal & Beach и Хотел Астор Гардън – детокс, лечебна, таласотерапия, алготерапия и аюрведична. При последната програма е интересно, че тя се основава на аюрведичната наука. Това е индийска холистична „наука за живота“, изучаваща естествените лечебни свойства на природата. Смята се за най-старата лечебна терапия /повече от 5000 години/, която се практикува и до ден днешен за постигане на пълна хармония между духа и тялото.
В СПА центъра на „Астор Гардън“ гостите могат да си подарят релаксиращи масажи, вани и възстановителни терапии. Хотелът използва натуралните и етерични масла от луксозните предложения на Anne Semonin Paris.
През зимните месеци сред любимите места за гостите са вътрешният басейн с минерална вода, сауната, парната баня, тангенторната вана. Хотелът разполага с изцяло оборудвана фитнес зала за ефективна тренировка и поддържане на тонус.
Пълна трансформация на тялото можете да преживеете в това луксозно място по българското Черноморие, което е в непосредствена близост до Варна. В термалния комплекс гостите могат да се възползват от индивидуални консултации на място със специалисти, с помощта на които да бъдат създадени специални програми за личните уелнес нужди на гостите. Оборудване от световна класа предлага терапии, които комбинират най-новите постижения на Запад с древни лечебни методи от целия свят. Хотел „Астор Гардън“ и Aquahouse Thermal & Beach посрещат своите гости през зимните месеци с множество възможности за пълноценна почивка и възстановяване.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията