Slide
Slide

Дюселдорф. 13 декември 2018 г., 21:15 часа (българско време). Запомнете този ден и час, защото тогава ще бъде първото издание на танцувалното тв реалити по една от най-гледаните тв програми в Германия ProSieben, а момиче от Добрич ще стане една от най-големите звезди, научават първи читателите на BGtourism.BG.

Всъщност тя отдавна е покорила спортните танци в родния си град Добрич и страната си, печелила е множество международни турнири, а днес е част от немския национален отбор. Става въпрос за чаровната Албена Даскалова. У нас все още помнят нейните уникални тоалети, грациозността и майсторството, с които събираше овациите на публиката и високите оценки на журито на множество състезания. Днес буквално в краката на красивата Албена е … Германия.
Тя е част от предаването Masters Of Dance, което се снима в студиото в Кьолн. Нашата двойка е тренирала в Берлин и пътувала за снимките на всеки епизод. Танцувото предаване е номер 1 в Израел, а това е негов пилотен проект на ProSieben – именно заради това рекламата в Германия на тв шоуто е голяма и е заляла страната, а всички с огромен интерес очакват първите епизоди.
На този етап предаванията няма да бъдат на живо, ще има само 5 епизода – но какви!?!, ще спрат дъха на зрителите.
„Всички танцьори, които участваха, бяха поканени и имат много успехи в основния стил, който танцуват. Концепцията е нещо като The Voice. Журито се състои от четирима души.

Всеки избира участници за своя отбор. След auditioning има тренировъчен лагер, в който мастърите избират само шестима танцьори в отбора си, които отиват на дуелите в официалните предавания. Всеки отбор има соло, дуо, трио, които могат да се сменят всяко предаване, и групов танц, с които се състезават срещу другите отбори. Целта е да печелиш дуели и събираш точки за отбора. На финала бяха 3 тийма, защото един цял отбор трябваше да си тръгне на полуфиналите. Ние бяхме на финал! От отбора, който печели мастъра им избира двама, които влизат в дуел и един от тях печели предаването“, сподели ексклузивно за BGtourism.BG Албена Даскалова. Тя посочи, че в предаването участниците танцуват всякакви стилове: hip-hop, Contemporary, Commercial, Ballett, Jazz, Latin.


Кой е до Албена Даскалова сега в танците? Това е партньорът й Vinzenz Dörlitz, с който танцува от 3 години. Двамата са на 23 и 22 години. В немския национален отбор Албена и Винценц са от 2 години.

Те са част от Топ 6 в Германия, топ 70 в световната ранглиста от около 3000 двойки. Имат множество финали на национални (немски) и интернационални турнири. Часът на мястото на срещата са известни – 13 декември, от 21.15 часа (бълг. време) по PRO7. Можете да последвате Албена и Винценц в техния профил във Фейсбук – ТУК и да следите тяхното представяне.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията