Slide
Slide

Албена. Над 800 души от цяла Европа гостуваха в Албена, за да обсъдят бъдещето на ЕС. Младежкото обединение в БСП бе домакин на най- голямото младежко европейско събитие – Летен лагер 2019, който бе под наслов „Борим се срещу всяка социална несправедливост“., съобщиха организаторите за BGtourism.BG.
Председателят на Младежкото обединение в БСП- Николай Бериевски коментира, че равносметката от изминалите бурни и емоционални шест дни в Албена е следната: редица двустранни срещи между българската делегация и други европейски партньори; десетки политически дебати и дискусии, приятни емоции и нови приятелства.
„Домакинството ни на Летен лагер 2019- та е доказателство, че можем, знаем и имаме амбицията да постигаме икзлючително високи резултати. Надявам се със същата енергия и боен дух да се впуснем и в предстоящите местни избори и да покажем на българските граждани, че БСП е готова и има подготвени кадри, които да работят за доброто на родината. Благодаря!“- бе категоричен младежкият лидер Бериевски.

Изключително голям интерес на събитието предизвикаха българските говорители в лицето зам. – председателя на Народното събрание Кристиан Вигенин, председателя на Делегацията на българските социалисти в ЕП Петър Витанов, както и евродепутата Цветелина Пенкова.
В Летен лагер 2019 участие взеха младежи от над 30 държави като Франция, Германия, Испания, Италия, Португалия и др.
„ Изминалият Летен лагер на Младите европейски социалисти беше изключително успешен . По време на лагера бяха проведени безброй дискусии между българската делегация и делегации от цяла Европа . Горда съм , че за първи път в България се провежда такъв лагер и събитието се случи именно на на територията на област Добрич . Искам да благодаря на всички участници в лагера , на доброволците и на ръководството на БСП за всеотдайната работа .
Не на второ място персонално бих искала да благодаря на председателя на МО в БСП Николай Бериевски за усилията , търпението и упоритостта . В продължение на месеци упорита работа се подготвяше най-голямото младежко събитие в Европа и за мен беше чест да бъда част от него.Ние младите в БСП показахме , че имаме енергията , можем и знаем как да постигаме високи резултати . „ Заяви Десислава Трифонова председател на МО в БСП град Добрич и член на НС на МО в БСП .

Сподели публикацията