Slide
Slide

Майорка. Принц Кирил Преславски  – вторият син на Симеон Сакскобругготски,е тазгодишният носител на престижната награда „Лято на Майорка“ от туристическата асоциация на острова, съобщи испанското списание Hola. По време на церемонията 55-годишният бизнесмен официално представи своята нова приятелка – Катрин Бътлър, с която се запознал преди година и половина.

Наградата се дава вече 8 години на знаменитости, които дълго време почиват на Майорка.

„За мен е голяма чест да получа тази награда. След толкова години по плажовете тук. Обичам всичко тук, дори столицата Палма. След 30 години на почивка, може би е време да се преместя да живея в Испания“, заяви принц Кирил, който живее в Лондон и отново демонстрира атлетично тяло, стилно облекло, добро настроение и … за пореден път привлече вниманието на най-влиятелните медии в Испания.

Официалното монархическо название е „Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски“. Роден е на 11 юли 1964 г. в Мадрид. Специализира финанси, живее и работи в Ню Йорк и Лондон (1991 – 2001) като банков експерт в централите на финансова къща „Лемън Брадърс“. От 1997 г. работи като икономист в лондонския хедж фонд „Джи Ел Джи Партнърс“, директор е на отдел за разпределение на инвестициите (от януари 2001 г.).

Сподели публикацията