Slide
Slide

Днес отваря първият ресторант на пици Domino’s във Варна

Варна. Вълшебното дърво в Delta Planet Mall очаква своите първи обитатели. До броени дни, след усилен период на тестове и сертифициране, атракцията ще бъде отворена за най-малките посетители на търговския център.

За пръв път в България, след успешна реализация в Donau Zentrum във Виена, компанията The LeisureWay – един от лидерите в създаването на интерактивни проекти за търговски центрове, издигна своето Вълшебно дърво в Delta Planet Mall във Варна.

12-метровата панорамна кула, наречена Вълшебното дърво, преминава през 3 от 5-те eтaжa на Delta Planet Mall. Мащабната конструкция е осмислена знаково като Дърво на живота. В подножието й има пейки за по-възрастните, в облаците – места за срещи и разговори, а сред клоните – изненадващи кътчета, където детето може да скача, да се крие и да се забавлява на воля. Вълшебното дърво е място за взаимодействие чрез игра, учене и здравословни дейности с другите участници в изкачването. А слизането? То е пистово. Най-голямата пързалка е, ако не най-бързият, то със сигурност най-забавният начин да слезеш няколко етажа надолу в компанията на приятели.

Задължителното условие, за да бъде забавлението безоблачно, е активен и непосредствен родителски контрол. Приключенията в Дървото на живота са предназначени само за деца на възраст между 5 и 17 години.

Вълшебното дърво и Галактическият център са комплимент към най-малките варненци. Атракциите са безплатни и са част от концепцията на Delta Planet Mall, която заменя популярните досега затворени Детски центрове с открити Фамилни интерактивни зони. В тях общуването е без бариери – в буквален и в преносен смисъл. А радостта идва от движението, предизвикателството и познанието.

Другата голяма новина тази седмица е отварянето на първия ресторант на пици Domino’s във Варна.  Американската верига, която стъпи в България през 2010 г., избра за варненската си премиера Delta Planet Mall. Ресторантът, който отваря днес – 4-ти април, е разположен на ниво -2 в непосредствена близост със Starbuck’s. Най-големият ресторант за заявки на харана за дома у нас работи със задължително меню, което е еднакво за цял свят, и използва само продукти на доставчици, одобрени от централата. За нашата страна те са над 100.  От 2018 г. Domino’s в България работи и с лицензирани български производители.

В отговор на очакванията и на най-взискателните си посетители за по-малко от седмица след откриването си Delta Planet Mall пренасочи допълнителен финансов и логистичен ресурс, за да гарантира перфектна хигиена на територията на центъра, който привлича хиляди посетители всекидневно. Търговският център пуска и допълнителни два асансьора за нуждите на своите посетители.

Delta Planet Varna – най-новият мол в морската столица, е собственост на българската компания АП Инвест в сътрудничество с Delta Real Estate, член на Delta Holding. Проектът е на стойност 120 млн. евро. Общата площ е 110 000 кв.м. АП инвест е собственост на двамата български предриемачи Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат широк спектър от инвестиции в сферата на недвижимите имоти, здравеопазването, селското стопанство и търговията на дребно. Delta Real Estate е един от лидерите сред компаниите за недвижими имоти с дейност в много страни на Балканите. Изпълнението на проекта е на варненската фирма Планекс.

Сподели публикацията