Slide
Slide

1 011 017 пъти са прочетени новините на Информационна агенция BGtourism.BG, сочи Google Analytics – независима уеб услуга, предоставена от Google за съставянето на детайлна статистика за посетителите на уебсайтове. Данните са за последните 7 месеца откакто медията е част от голямото семейство на интернет. За това кратко време достигнахме до дневна аудитория от близо 15 хиляди души, като уникалните потребители, които четат сайта са 193 093. Това е само началото, а тези данни растат с всяка изминала минута и са оценка за нашата работа.

Четат ни българи от почти цял свят. По точни данни на Google Analytics – от 161 държави. Най-четеният материал е за ресторант Магнолиите в Приморско клуб от 20 март 2019 г. с близо 17 хиляди прочитания. Уелнес центъра Термите в Букурещ и лошото състояние на пътя Добрич – Албена са в ТОП 3. Сред най-четените са още: Новият Исторически парк до Варна, интервюто с Орлин Попов за новия ресторант Хепи в Лондон, изоставената 100-годишна вила на брега в Балчик, за новия мол във Варна – Делта планет мол и др.

Страницата първоначално стартира като проект за Североизточна България, но интернет бързо показа, че няма граници и прерасна в ежедневно четиво за хиляди наши сънародници от страната и по света. Авторските и достоверни публикации, отговарящи на най-високите журналистически стандарти, са едни от най-споделяните в социалните мрежи. Специализираната уеб страница за туризъм, икономика, кулинария, култура и спорт – всичко, което формира регионите и бизнеса като притегателна дестинация, днес е предпочитан партньор и добър източник за реклама и  информация. Благодарим на всички медии, които ни цитират. Благодарим и на всички, които ни копират, защото това показва, че те и тяхната аудитория винаги ще бъдат след нашата, а за нас най-важни са читателите!

Използваме момента да благодарим на всички наши читатели и партньори, които ни дариха с доверието си и показват, че имаме отбрана и интелигентна публика, която цени добрите и интересни новини. Съвсем скоро ще обявим нашите нови и иновативни проекти.

Благодарим Ви за доверието!

Екип на BGtourism.BG

Харесайте нашата страница във фейсбук, за да научавате по-бързо новините ни!

Сподели публикацията