Slide
Slide

Варна. На 7 и 8 февруари 2019 г. ще се проведе ежегодното Кариерно и стажантско изложение във Висше училище по мениджмънт. Целта на събитието е да предложи различни програми за провеждане на стаж и възможности за работа на студенти, абсолвенти и млади хора от Варна и региона.
В инициативата ще вземат участие работодатели от над 30 местни и международни компании, опериращи в България, Португалия, Испания, Великобритания, Ирландия, Швеция, Гърция и други. Предлаганите от тях стажантски позиции и работни места са в сферите туризъм и хотелиерство, бизнес мениджмънт, маркетинг, финанси, аутсорсинг, информационни технологии, човешки ресурси, транспорт и логистика. Сред регистрираните компании са Pine Cliffs (Marriott International), IPRACTICE COSTA BRAVA, Good Time Group O.E., ATLANTICA HOTELS and RESORTS, STP BULGARIA Ltd., International Hotel Casino & Tower Suites, Lighthouse golf and spa hotel, Sitel, The Taxback Group, Miraggio Thermal Spa Resort, Immedis, Easy Consult.
Събитието ще продължи два дни, като през първия ден част от работодателите ще презентират представляваните от тях компании и ще предоставят информация за обявените позиции и условията, на които трябва да отговарят кандидатите. Вторият ден предвижда възможност за директен контакт между работодатели и студенти, както и за провеждане на интервюта.
Кариерните дни ще се проведат на 7 и 8 февруари 2019 г. от 9:00 до 18:00 часа в Конферентната зала на Висше училище по мениджмънт (гр. Варна, ул. „Оборище“, 13А, ет. 4). Участието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на следния линк – https://bit.ly/2SZh2Pf.
Събитието е отворено за всички мотивирани млади хора от Варна и региона, търсещи успешна професионална реализация.

Сподели публикацията