Slide
Slide

Балчик. Испанци и гърци луднаха по парашути на родна фирма. Това лято туристите, които желаят да си подарят полет с парашут в двете държави, могат да го направят с … Батман. Атрактивният парашут се радва на голям интерес сред международните компании и в Хърватия. Сред предпочитаните продукти е и черно-бял парашут с череп, съобщиха за BGtourism.BG от Aqua Service BG.

Парасейлингът в горещите месеци е една от най-предпочитаните услуги за развлечение. Атракцията представлява полет с парашут над море, като излитането и кацането е от специализирана моторна лодка, наречена паракрафт. Парасейлингът се причислява към екстремните спортове, но в същото време е много по-безопасен от традиционния полет с парашут. Той е подходящ за хора от всички възрасти и предлага едно незабравимо усещане за свобода, спокойствие и силни емоции високо в небето над морето.
Над 3 години компанията Aqua Service BG в Балчик изработва цялостно оборудване за парасейлинг за цял свят, припомня информационна агенция BGtourism.BG. Продукцията е с европейски сертификат и на най-високо ниво. Днес родната ни фирма изнася парашути и цялостно оборудване за парасейлинг за Япония, Мексико, Индия, Тунис, Египет, Малдивите, Турция и др. държави.

В компанията в Балчик работят 12 висококвалифицирани специалисти. През последните години фирмата се радва на огромен интерес, като с 50% са се увеличили поръчките тази година спрямо същия период на миналата година.

Фирма от Балчик се представя на яхтеното изложение в Дюселдорф, парашутите й са предпочитани в цял свят

Сподели публикацията