Пловдив. XII издание на Националната кулинарна купа на България ще се състои на 19 и 20 април в Пловдив, съобщиха от Българската асоциация на професионалните готвачи.
Освен класическите дисциплини за „Най–добър Кулинарен отбор на България“, „Най–добър Готвач на България“, „Най–добър Сладкар на България“, също така ще се проведе и годишната надпревара за „Най-добър Пицар на България“.

Основен акцент в Национална кулинарна купа на България 2019, ще е Панорама на професионалното образование под егидата на Министерството на образованието младежта и науката и Българската асоциация на професионалните готвачи, за “ Най-добър млад готвач”, ”Най-добър млад хлебар, сладкар” , “Най-добър млад сервитьор“.
Кулинарното събитие ще се проведе в Международен панаир Пловдив.

Публикувахте от Bulgarian Association Of Professional Chefs в Понеделник, 18 февруари 2019 г.