Slide
Slide

София. Албена АД, Лайтхаус Голф & Спа хотел, Парнас Естейт, както и Спа и Спортен комплекс Терма Вилидж са четирите туристически компании от община Балчик, които ще се представят със самостоятелни щандове в традиционното изложение в България „Ваканция и Спа Експо“, съобщиха организаторите за BGtourism.BG. Най-голямото събитие в туризма ще бъде от 14 до 16 февруари в София. Своите възможности на него ще презентират и хотелски комплекси от Каварна – Роялс хотелс, Топола скайс резорт и Аквапарк, както и Музей на историята на водката в Каварна.
Общо 16 туристически компании, хотели и общини от Североизточна България вече са потвърдили своето участие. Сред тях са общините Варна и Русе, хотели от морската ни столица, Св.Св. Константин и Елена Холдинг, Златни пясъци, ваканционен клуб Ривиера.
През 2019 година най-голямото туристическо изложение в България, което ще се проведе за 36-ти път, събира близо 400 компании от над 20 държави. Ще бъдат представени над 60 дестинации и туристически региони, а съпътстващата програма включва над 50 събития – дискусии и презентации на лидери в бранша, дестинации, травъл технологии и много други в рамките на три дни.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията