Slide
Slide

26-годишният милионер Матю Лепри, който обикаля света и изнася образователни лекции за това как човек може да разрасне своя онлайн бизнес.

Лепри е роден в Сидни и редовно предоставя информация за своята банкова сметка, като твърди, че печели най-малко по 120 000 австралийски долара (115 427 долара) като работи единствено на лаптопа си.

Сега той търси идеалният партньор, за да разшири своя онлайн бизнес.

Във видео, публикувано в YouTube, Лепри обяви, че търси кандидати за позиция, която изглежда като „най-страхотната работа на света „.

Лепри обяснява, че личният му асистент ще „обикаля света и ще работи лично с него“ като всички разходи по пътувания и настаняване се покриват от компанията.

Според Daily Mail, одобреният кандидат ще получава 52 000 австралийски долара (около 50 000 долара) основна годишна заплата, за да помага на Лепри да движи бизнеса си по света.

Младият милионер посочва, че кандидатите трябва да отговарят на определени условия.

Част от тях са способност за мултитаскинг, уреждане на пътувания, задълбочено познаване на каналите за комуникация в социалните медии, да бъдат педантично точни и упорити и да притежават международен паспорт, който е валиден поне за 12 месеца напред.

Лепри, който прекъсва висшето си образование, преди време бил натрупал 40 000 австралийски долара задължения заради студентски заеми. Финансовото му положение обаче се променя, когато решава да започне първия си онлайн бизнес, който се разраства светкавично до настоящото си положение. Профит

Сподели публикацията