Slide
Slide

Габрово. Община Габрово обявява еко състезание за най-добрите, активните и отговорните участници в кампанията „Пролетно почистване 2019: Обери боклука“.

Право на участие в ЕКО състезанието имат всички габровци, които оценяват природата и са готови да й окажат нужната помощ, за да се избави от отпадъците.

Състезанието ще се проведе в три категории:

  1. Нашето цветно и красиво място   

В тази категория участие могат да заявят всички жители на община Габрово, които целогодишно поддържат приветливо, чисто, цветно и подредено междублоково пространство в близост до тяхната жилищна сграда.

  1. Екип с най-силна ЕКО акция

В тази категория участие могат да заявят всички екипи от доброволци, включили се в „Пролетно почистване 2019: Обери боклука“ и концентрирали усилия в почистването на обществени градски терени или извънградски райони. В екипите може да се включи всеки жител на община Габрово.

  1. Децата и природата

В тази категория участие могат да заявят всички екипи на училища или детски градини от Община Габрово, включили се в „Пролетно почистване 2019: Обери боклука“ и насочили усилия в почистването на градски или извънградски райони. Отборите могат да се състоят от ученици/деца, техните родители и учители/възпитатели.

Регистрация за участие може да направите на email: maria.radoycheva@gabrovo.bg или на тел.: 066 818 311. Крайният срок е до 14 април 2019г., включително.

Наградите, осигурени от Община Габрово, са паркови пейки и бетонни кашпи, саксии, метални бутилки за вода.

Победителите ще бъдат обявени на 22 април 2019г.

Регламентът на състезанието, критериите за оценка и разпределението на наградите може да видите тук.

Сподели публикацията