Slide
Slide

Луксозната круизна линия Seabourn обяви първия си круиз от шест години насам – това е грандиозно 146-дневно пътуване през пет континента.

Световният круиз, наречен Extraordinary Destinations, ще отплава през януари 2020 г., стартирайки от Маями, Флорида.

Пътниците му ще посетят 62 пристанища, преди да слязат на последната спирка в Сан Франциско, Калифорния, през май, съобщава T+L.

Круизът ще обиколи 26 страни, където ще спира в големите градове, например Кейптаун, Дърбан, Ченай, Хо Ши Мин и Сидни, както и до по-малко известни дестинации, като крайбрежния град Людериц в Намибия.

Има спирки и в удивителни природни райове, като остров Хамилтън в Австралия, където любителите на круизите могат да се насладят на девствени плажове и колоритни коралови рифове, както и остров Праслин в Сейшелите, известен с местата си за гмуркането и невероятно красивите плажове.

В допълнение към „основния“ маршрут, гостите могат да изберат екскурзии и приключения, като например да отидат на сафари в Момбаса и Дърбан, да плуват с шнорхел в Големия бариерен риф или да се отппанят на шопинг на традиционните пазари в Пукет, Кернс или Барбадос с един от готвачите на круизната линия .

Seabourn си партнира с туроператори от ЮНЕСКО, за да отведе пътниците на места, като остров Мозамбик, за да видят укрепения град с традиционни жилища, както и до the Puerto Princesa Subterranean River National Park, който има „една от най-впечатляващите пещерни системи в света“.

Пътуването ще се проведе на борда на Seabourn Sojourn, с максимум 450 гости.

За да се отправите на този удивителен круиз, ще трябва да платите най-малко 66 999 долара на човек в апартаментите с изглед към океана. profit.bg

Сподели публикацията